Kvalita a udržitelnost Sleepee produktů

Věřím, že každý rodič chce pro svoje děti jen to nejlepší. Tedy bezpečí, pohodlí a kvalitu. Značka Sleepee to vše splňuje do puntíku. Sleepee je značka zaměřená na kvalitní produkty a doplňky navržené pro klidný a především bezpečný spánek vašich dětíVešla do povědomí již před několika lety, za tu dobu už mnohé vás přesvědčila o své kvalitě a stala se nedílnou součástí dětských výbaviček a postýlek. 

 

Facebook Ads (19)

 

"Na dobrém spánku záleží" 

Všechny Sleepee výrobky propojují to, co je pro vaše miminka jedna z nejdůležitějších věcí vůbec - zdravý spánek. Ten je zásadní pro vývoj, dobrou fyzickou i psychickou kondici, ale také nenahraditelný pocit štěstí. Na nás, rodičích, je proto zajistit našim malým již od úplného narození co nejbezpečnější a nejklidnější podmínky k odpočinku, který do velké míry ovlivňuje celé jejich fungování v našem velkém světě. 

 

Facebook Ads - 2023-11-20T112729.791

 

Bezpečnost na prvním místě

Bezpečnost během spánku je pro miminka klíčová. Do určitého období jsou miminka odkázaná jen na to, jak a kam je položíme, nejsou schopni v případě jakéhokoli diskomfortu či nebezpečí se sami ochránit. Proto je velmi důležité prostředí, které jim ke spánku nachystáme. Jak má dětská postýlka vypadat, co má dle odborníků obsahovat a co v ní naopak  rozhodně být nemá, si můžete přečíst v článku článek o bezpečném spánku a co do postýlky nepatří.

 

Facebook Ads - 2023-11-20T115936.450

 

Kvalita pro vaše děti  

Všechny produkty značky Sleepee jsou ručně šité. Při jejich výrobě je kladen velký důraz i na ty nejmenší detaily a prvotřídní kvalitu. Každý z vyrobených produktů byl velmi pečlivě testován, aby splnil veškeré požadavky na pohodlí a bezpečí. 

Jak možná víte, pro miminka a jejich pokožku není možné používat všechny materiály, některé jsou vhodné méně, některé vůbec (například levné materiály konkurenčních výrobců jsou plné nevhodných příměsí či chemického bělení, což je pro extrémně citlivou pokožku miminek vyloženě škodlivé - způsobují exémy, vyrážky, svědění..). Více o materiálech si můžete přečíst například zde: článek o materiálech.) 

Sleepee proto klade obrovský důraz právě na výběr materiálů. Všechny jsou voleny tak, aby vyhovovaly i té nejjemnější a nejcitlivější pokožce malých miminek, jsou oceněné certifikací Oeko-tex standard 100 1. třídy pro používání od narození.  A právě díky tomu a jejich dokonalému zpracování můžete výrobky prát a používat bez jakýchkoli obav stále dokola,  na tvaru ani kvalitě se to nijak neprojeví. 

 

Facebook Ads - 2023-11-20T114812.443

 

Udržitelnost Sleepee produktů 

Díky poctivě zvoleným ekologickým materiálům a kvalitní výrobě jsou Sleepee produkty udržitelné, tzn. že neobsahují škodlivé chemikálie, pesticidy ani toxiny. Svou korektní výrobou minimalizují dopad na životní prostředí (výroba vyžaduje celkově méně energie a vody a snižuje se produkce odpadu). To je dnes pro mnoho z nás důležitým faktorem při výběru jakéhokoli nového zboží. Nejenže se díky tomu k naší planetě chováme mnohem lépe, ale také máme jistotu dlouhé životnosti produktu. Nakupováním udržitelných produktů také mimo jiné podporujeme etické pracovní podmínky a férový obchod.

 

Náš obchod se proto pyšní certifikátem Udržitelný e-shop. Tento projekt podporuje e-shopy, které se chovají odpovědně, ekologicky a udržitelně.

 

Nejoblíbenější Sleepee produkty 

Mezi nejoblíbenější produkty patří bezesporu spací pytle, zavinovačky a další výbavička nejen do postýlek. 

Právě tyto bestsellery - spací pytle si získaly svou oblibu nejen díky odborným doporučením pro bezpečný a komfortní spánek miminek. Ve spacím pytli na rozdíl od peřinek totiž nehrozí, že se miminko někam zamotá nebo se čímkoli přidusí. Spací pytle pomáhají udržet stálou přirozenou teplotu těla, miminka nezůstávají v noci odkopané ani jakkoli přehřáté. Je jim právě díky prostornému a bezpečnému prostředí zajištěno maximální pohodlí. O výhodách spacích pytlů si můžete podrobněji přečíst zde.

Existuje několik druhů a velikostí, pokud byste váhali, který vybrat, mohl by vám pomoci tento článek: jak vybrat správnou velikostech spacích pytlů.

 

Facebook Ads - 2023-11-27T154858.087

 

Velmi nízký "Cost per Wear" index 

I když všechny produkty a doplňky doprovázející spánek miminek používáte od jejich narození prakticky neustále, díky precizní výrobě značky Sleepe na nich náročné používání není absolutně znát. Využijete je proto na vaše prvorozené, druhorozené, třetí, čtvrté, páté:), neteř i synovce nebo miminko nejlepší kamarádky:) A to jednoduše proto, že vám vydrží. Možná v rodině zakládáte i krabici výbavičky pro další generaci, kde si uchováváte rodinné dědictví krásných a osobních věcí pro miminko. Věřte, že mezi tyto podklady zařadíte i například Sleepee zavinovačku:)

 

Facebook Ads - 2023-11-20T115921.087

 

V poslední době oblíbený index cost per wear (rozuměj “cena za jedno nošení”) se tak právě díky umožňujícímu dlouhodobému používání dostává na úroveň, při které se můžete s čistým svědomím pochválit. 

 

Nadčasový design 

K dlouhodobému a právě i mezigeneračnímu využití přispívá také nadčasově zvolený design výrobků. Oblíbené zemité i pastelové barvy, decentní vzory a vkusné barevné kombinace. Praktické kousky a oblíbené doplňky, které sluší postýlkám, kočárkům a úplně nejvíce vašim dětem:) 

 

Facebook Ads-188

 

Sleepee kamarádem od narození

Všechna miminka od svého narození potřebují tři základní věci - lásku, mléko a spánek. Sleepe se za vás s radostí postará o spánek. Zařídí ten nejpohodlnější a nejkvalitnější a mnohdy i nejdelší (!):). Nenahradí váš hlas, ani vaši náruč, ale nabídne to nejbezpečnější prostředí ve chvílích, kdy váš malý poklad s klidem odevzdáváte do říše snů.

 

Vaše Tereza ze Sleepee